عضویت در سایت

Firoozeh Hosseini Esfahani


نام و نام خانوادگي: فيروزه حسيني اصفهاني  

آخرين مدرك تحصيلي: دکترای تخصصی پژوهشی (PhD by Research) از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بهمن 1393

کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه از دانشگاه علوم پزشکی تهران، 1386

کارشناسی علوم تغذیه از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، 1371

محل كار:  مرکز تحقیقات تغذیه در بیماریهای غدد درون ریز، پژوهشکده علوم غدد درون‌ريز و متابوليسم، دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي از 1380

آدرس: ابتداي ولنجك،  جنب بيمارستان طالقاني، پلاک 24

سمت: محقق عالی، h index=21

                         

تلفـــن:5 -22432500

 

 

 

                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

جوایز:

  1. "همکار نمونه" دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، 1386
  2. "پژوهشگر منتخب غیرهیات علمی" جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1390
  3. همکار در مقاله پژوهشی برگزیده هجدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی
  4. همکار در مقاله پژوهشی برگزیده بیستمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی
  5. "پژوهشگر منتخب غیرهیات علمی" جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1394

 

مقالات در مجلات خارجي

  1. Azadbakht L, Mirmiran P, Hosseini F, Azizi F. Diet quality of most Tehranian adults needs improvement. Asia Pacific J Clin Nutr 2005; 14: 163-168.
  2. Azizi F, Ghanbarian A, Momenan AA, Hadaegh F, Mirmiran P, Hedayati M, Mehrabi Y, Zahedi-Asl S; the Tehran Lipid and Glucose Study Group. Prevention of non-communicable disease in a population in nutrition transition: Tehran Lipid and Glucose Study phase II. Trials 2009; 10(1):5.
  3. Ziaee A, Mirmiran O, Hosseini F, Momenan AA, Samiee Rad F, Azizi F. Correlation of obesity and cardiovascular diseases risk factors in girls: Tehran Lipid and Glucose Study. Int J Endocrinol Metab 2009; 1: 35-40.
  4. Mirmiran P, Hosseini-Esfahani F, Mehrabi Y, Hedayati M, Azizi F. Reliability and relative validity of an FFQ for nutrients in the Tehran Lipid and Glucose Study. Public Health Nutr 2010; 13(5):654-62.
  5. Hosseini-Esfahani F, Asghari G, Mirmiran P, Azizi F. Reproducibility and relative validity of food group intake in a food frequency questionnaire developed for Tehran Lipid and Glucose Study. J Epidemiol 2010; 20(2):150-8.
  6. Sherafatkazemzadeh R, Eghtesadi S, Mirmiran P, Gohari M, Jalali-Farahani S, Hosseini-Esfahani F, Vafa MR, Hedayati M, Azizi F. Dietary patterns by reduced rank regression predicting changes in obesity indices in a cohort study: Tehran Lipid and Glucose Study. Asia Pac J Clin Nutr 2010; 19(1): 22-32. 
  7. Mirmiran P, Mohammadi-Nasrabadi F, Omidvar N, Hosseini-Esfahani F, Hamayeli-Merabani H,  Mehrabi Y, Azizi F. Nutritional knowledge, attitude and practice of Tehranian adults and their relation to serum lipid and lipoproteins: Tehran lipid and glucose study. Ann Nutr Metab 2010;56(3):233-40.
  8. Hosseini-Esfahani F, Jessri M, Mirmiran P, Bastan S, Azizi F. Adherence to dietary recommendations and risk of metabolic syndrome: Tehran Lipid and Glucose Study. Metabolism 2010;59(12):1833-42. Epub 2010 Jul 29.
  9. Mirmiran P, Hosseini-Esfahani F, Jessri M, Mahan LK, Shiva N, Azizi F. Does dietary intake of Tehran adults align with the 2005 Dietary Guidelines for Americans? Observations from Tehran Lipid and Glucose Study. J Health Popul Nutr 2011; 29(1):39-52.
  10. Tohidi M, Ghasemi A, Hadaegh F, Arbabi S, Hosseini-Isfahani F. Intra-erythrocyte Magnesium Is Associated with Gamma-Glutamyl Transferase in Obese Children and Adolescents. Biol Trace Elem Res. 2011;143(2):835-43. Epub 2011 Jan 11.
  11. Hosseini-Esfahani F, Djazaieri SA, Mirmiran P, Mehrabi Y, AziziF. Which food patterns are predictors of obesity in Tehranian adults? J Nutr Educ Behav. 2012;44(6):564-73.
  12. Koochek A, Mirmiran P, Sundquist K, Hosseini F, Azizi T, Moeini AS, Johansson SE, Karlström B, Azizi F, Sundquist J. Dietary differences between elderly Iranians living in Sweden and Iran a cross-sectional comparative study. BMC Public Health. 2011 May 31;11:411.
  13. Hosseini-Esfahani F, Jessri M, Mirmiran P, Sadeghi M, Azizi F. Does the Diet of Tehranian Adults Ensure the Compliance with Nutritional Targets? Observations from Tehran Lipid and Glucose Study. Public Health Nutr. 2011 Sep;14(9):1539-48. Epub 2011 Apr 19.
  14. Hekmatdoost A, Mirmiran P, Hosseini-Esfahani F, Azizi F. Dietary fatty acid composition and metabolic syndrome in Tehranian adults. Nutrition. 2011;27(10):1002-7.
  15. Hosseini-Esfahani F, MousaviNasl Khameneh A, Mirmiran P, Ghanbarian A, Azizi F. Trends in Cardiovascular Disease Risk Factors among Adolescents: Tehran Lipid and Glucose Study, 1999-2008. J Epidemiol. 2011;21(5):319-28. Epub 2011 Jul 30.
  16. Hosseini-Esfahani F, Bahadoran Z, Mirmiran P, Hosseinpour-Niazi S, Hosseinpanah F, Azizi F. Dietary fructose and risk of metabolic syndrome in adults: Tehran Lipid and Glucose study. Nutr Metab (Lond). 2011;8(1):50.
  17. Hosseinpour-Niazi S, Mirmiran P, Sohrab G, Hosseini-Esfahani F, Azizi F. Inverse association between fruit, legume, and cereal fiber and the risk of metabolic syndrome: Tehran Lipid and Glucose Study. Diabetes Res Clin Pract. 2011;94(2):276-83.
  18. Mirmiran P, Shab-Bidar S, Hosseini-Esfahani F, Asghari G, Hosseinpour-Niazi S, Azizi F. Magnesium intake and prevalence of metabolic syndrome in adults: Tehran Lipid and Glucose Study. Public Health Nutr. 2012 Apr;15(4):693-701. Epub 2012 Jan 5.
  19. Asghari G, Rezazadeh A, Hosseini-Esfahani F, Mehrabi Y, Mirmiran P, Azizi F. Reliability, comparative validity and stability of dietary patterns derived from an FFQ in the Tehran Lipid and Glucose Study. Br J Nutr. 2012;108(6):1109-17. Epub 2012 Jan 17.
  20. Bahadoran Z, Mirmiran P, Golzarand M, Hosseini-Esfahani F, Azizi F. Fast food consumption in Iranian adults; dietary intake and cardiovascular risk factors: Tehran Lipid and Glucose Study. Arch Iran Med 2012; 15(6):346-51.
  21. Hosseinpour-Niazi S, Mirmiran P, Amiri Z, Hosseini-Esfahani F, Shakeri N, Azizi F. Legume Intake is Inversely Associated with Metabolic Syndrome in Adults. Arch Iran Med 2012; 15(9):538-44.
  22. Ghasemi A, Zahediasl S, Hosseini-Esfahani F, Azizi F. Reference Values for Serum Zinc Concentration and Prevalence of Zinc Deficiency in Adult Iranian Subjects. Biol Trace Elem Res 2012 Dec;149(3):307-14.
  23. Ghasemi A, Zahediasl S, Hosseini-Esfahani F, Syedmoradi L, Azizi F. Pediatric reference values for serum zinc concentration in Iranian subjects and an assessment of their dietary zinc intakes. Clin Biochem 2012;45(15):1254-6.
  24. Bahar A, Hosseini-Esfahani F, Asghari-Jafarabadi M, Mehrabi Y, Azizi F. The structure of metabolic syndrome components across follow-up survey from childhood to adolescence. Int J Endocrinol Metab 2013, 11(1): 16-22.
  25. Asghari G, Mirmiran P, Hosseni-Esfahani F, Nazeri P, Mehran M, Azizi F. Dietary quality among Tehranian adults in relation to lipid profile: findings from the Tehran Lipid and Glucose Study. J Health Popul Nutr 2013;31(1):37-48.
  26. Shab-bidar S, Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P, Mehran M, Azizi F. Dietary intakes of zinc and copper and cardiovascular risk factors in Tehranian adults: Tehran Lipid and Glucose Study. Nutrition & dietetics 2013; 70: 218-226.
  27. Shab-Bidar S, Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P, Hosseinpour-Niazi S, Azizi F. Metabolic syndrome profiles, obesity measures and intake of dietary fatty acids in adults: Tehran Lipid and Glucose Study. J Hum Nutr Diet 2014; 27 Suppl 2:98-108.
  28. Bahadoran Z, Mirmiran P, Hosseini-Esfahani F, Azizi F. Fast food consumption and the risk of metabolic syndrome after 3-years of follow-up: Tehran Lipid and Glucose Study. Eur J Clin Nutr. 2013;67(12):1303-9.
  29. Azizi F, Mirmiran P, Momenan A, Hadaegh F, Moeini A, Hosseini F, Zahediasl S, Ghanbarian A, Hosseinpanah F, and Members of Tehran Lipid and Glucose Study Group. The Effect of Community-Based Education for Lifestyle Intervention on the Prevalence of Metabolic Syndrome and Its Components: Tehran Lipid and Glucose Study.  Int J Endocrin Metab 2013; 11(3): 145-53.
  30. Ghasemi A, Zahediasl S, Hosseini-Esfahani F, Azizi F. Gender differences in the relationship between serum zinc concentration and metabolic syndrome. Ann Hum Biol 2014; 41(5):436-42.
  31. Mohseni-Takalloo S, Mirmiran P, Hosseini-Esfahani F, Mehrabi Y, Azizi F.  Metabolic Syndrome and its Association with Healthy Eating Index-2005 in Adolescents: Tehran Lipid and Glucose Study. J Food Nutr Res 2014, 2(4), 155-161.
  32. Moghaddam MM, Mohebi R, Hosseini F, Lotfaliany M, Azizi F, Saadat N, Hadaegh F. Distribution of ideal cardiovascular health in a community-based cohort of Middle East population. Ann Saudi Med. 2014;34(2):134-42.
  33. Eslamian G, Mirmiran P, Asghari G, Hosseini-Esfahani F, Yuzbashian E, Azizi F. Low Carbohydrate Diet Score does not Predict Metabolic Syndrome in Children and Adolescents: Tehran Lipid and Glucose Study. Arch Iran Med. 2014 Jun;17(6):417-22.
  34. Mohseni-Takalloo S, Mirmiran P, Hosseini-Esfahani F, Azizi F. Dietary Fat Intake and Its Relationship with Serum Lipid Profiles in Tehranian Adolescents  J Food Nutr Res 2014, 2(6), 330-3
  35. Bahadoran Z, Mirmiran P, Hosseini-Esfahani F, Azizi F. Dietary protein, protein to carbohydrate ratio and subsequent changes in lipid profile after a 3-year follow-up: Tehran Lipid and Glucose Study.  Iranian J Publ Health, Vol. 42, No. 11, Nov 2013, pp.1232-1241
  36. Hosseini-Esfahani F, Ejtahed HS, Mirmiran P, Delshad H, Azizi F. Alterations in Food Group Intakes and Subsequent Weight Changes in Adults: Tehran Lipid and Glucose Study. Int J Endocrinol Metab 2014; 12(3): e17236.
  37. Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P, Daneshpour MS, Mehrabi Y, Hedayati M, Zarkesh M, Azizi F. Western Dietary Pattern Interaction with APOC3 Polymorphism in the Risk of Metabolic Syndrome: Tehran Lipid and Glucose Study. J Nutrigenet Nutrigenomics. 2014;7(2):105-117.
  38. Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P, Daneshpour MS, Mehrabi Y, Hedayati M, Soheilian M, Azizi F. Dietary patterns interact with APOA1/C3 polymorphisms on the risk of metabolic syndrome: Tehran Lipid and Glucose Study. Brit J Nutr. 2015 Feb 28;113(4):644-53.
  39. Mirmiran P, Hosseini-Esfahani F, Mottaghi A, Azizi F. Longitudinal study of association between dietary patterns and hypertension in adults: Tehran Lipid and Glucose Study. Sch J App Med Sci 2015; 3(1B): 65-71.
  40. Shab-Bidar S, Hosseini-Esfahani F, Delshad H, Asghari G, Mirmiran P, Azizi F. Dietary intake of vitamin D and metabolic syndrome after 3-year follow-up: Tehran lipid and glucose study. J Nutr Sci & Diet 2015; 1(2): 71-9.
  41. Moslehi N, Hosseini-Esfahani F, Hosseinpanah F, Mirmiran P, Azizi F. Patterns of food consumption and risk of type 2 diabetes in an Iranian population: A nested case–control study. Nutrition & Dietetics 2015;
  42. Ghalandari H, Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P. The Association of Polymorphisms in Leptin/Leptin Receptor Genes and Ghrelin/Ghrelin Receptor Genes with Overweight/Obesity and the Related Metabolic Disturbances: A Review. Int J Endocrinol Metab. 2015 July; 13(3): e19073.
  43. Hasan-Ghomi M, Ejtahed HS, Mirmiran P, Hosseini-Esfahani F, Sarbazi N, Azizi F, Sadeghian S. Relationship of food security with type 2 diabetes and its risk factors in Tehranian adults. Int J Prev Med 2015, 6:98.
  44. Koochakpoor G, Hosseini-Esfahani F, Daneshpour MS, Hosseini SA, Mirmiran P. Effect of interactions of polymorphisms in the Melanocortin-4 receptor gene with dietary factors on the risk of obesity and Type 2 diabetes: a systematic review. Diabet Med. 2015; 33(8):1026-34. doi: 10.1111/dme.13052.
  45. Hosseinpour-Niazi S, Mirmiran P, Hosseini-Esfahani F, Azizi F. Is the metabolic syndrome inversely associates with butter, non-hydrogenated- and hydrogenated-vegetable oils consumption: Tehran lipid and glucose study. Diabetes Res Clin Pract. 2016; 112:20–29.
  46. Koochakpoor G, Daneshpour MS, Mirmiran P, Hosseini SA, Hosseini-Esfahani F, Sedaghatikhayat B, Azizi F. The effect of interaction between Melanocortin-4 receptor polymorphism and dietary factors on the risk of metabolic syndrome. Nutr Metab (Lond). 2016 May 14;13:35. doi: 10.1186/s12986-016-0092-z. eCollection 2016.
  47. Mohseni-Takalloo S, Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P, Azizi F. Associations of Pre-Defined Dietary Patterns with Obesity Associated Phenotypes in Tehranian Adolescents. Nutrients. 2016 Aug 18; 8(8).
  48. Mirmiran P, Asghari G, Farhadnejad H, Eslamian G, Hosseini-Esfahani F, Azizi F. Low carbohydrate diet is associated with reduced risk of metabolic syndrome in Tehranian adults. Int J Food Sci Nutr. 2017 May;68(3):358-365.
  49. Golozar A, Khalili D, Etemadi A, Poustchi H, Fazeltabar A, Hosseini F, Kamangar F, Khoshnia M, Islami F, Hadaegh F, Brennan P, Boffetta P, Abnet CC, Dawsey S M, Azizi F, Malekzadeh R, Danaei G. White rice intake and incidence of type-2 diabetes: analysis of two prospective cohort studies from Iran. BMC Public Health .2017; 17:133.
  50. Mirmiran P, Ghorbani Z, Hosseini-Esfahani F. A Narrative Review of Obesity and Its Associated Complications in Iranian Women. Women’s Health Bull. 2017 April; 4(2):e40546.
  51. Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P, Daneshpour MS, Mottaghi A, Azizi F. The Effect of Interactions of Single Nucleotide Polymorphisms of APOA1/APOC3 with Food Group Intakes on the Risk of Metabolic Syndrome. Avicenna J Med Biotech 2017; 9(2): 94-103.
  52. Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P, Koochakpoor G, Daneshpour MS, Guity k, Azizi F. Some dietary factors can modulate the effect of the zinc transporters 8 polymorphism on the risk of metabolic syndrome. Sci Rep, 2017. 7: 1649
  53. Hosseini-Esfahani F, Koochakpoor G, Daneshpour MS, Sedaghati-Khayat B, Mirmiran P, Azizi F. Mediterranean Dietary Pattern Adherence Modify the Association between FTO Genetic Variations and Obesity Phenotypes. Nutrients. 2017 Sep 26; 9(10). pii: E1064.
  54. Amiri P, Jalali-Farahani S, Karimi M, Taherian R, Kazempour-Ardebili S, Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P, Azizi F. Factors associated with pre-diabetes in Tehranian men and women: A structural equations modeling. PLoS One. 2017 Dec 7;12(12):e0188898. doi: 10.1371/journal.pone.0188898. eCollection 2017.
  55. Mirmiran P, Esfandiar Z, Hosseini-Esfahani F, Koochakpoor G, Daneshpour MS, Sedaghati-Khayat B, Azizi F. Genetic variations of cholesteryl ester transfer protein and diet interactions in relation to lipid profiles and coronary heart disease: a systematic review. Nutr & Metab (2017) 14:77.
  56. Hosseini-Esfahani F, Koochakpoor G, Daneshpour MS, Mirmiran P, Sedaghati-Khayat B, Azizi F. The interaction of fat mass and obesity associated gene polymorphisms and dietary fiber intake in relation to obesity phenotypes. Sci Rep. 2017 Dec 22;7(1):18057.
  57. Ebrahimof S, Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P, Fallah-Kezabi M, Azizi F. Food Patterns and Framingham Risk Score in Iranian Adults: Tehran Lipid and Glucose Study: 2005-2011. Metab Syndr Relat Disord. 2018 Jan 2. [Epub ahead of print]
  58. Koochakpoor G, Mirmiran P, Daneshpour MS, Hosseini-Esfahani F, Sedaghati-Khayat B, Hosseini SA, Azizi F. Dietary factors influence the association of cyclin D2 polymorphism rs11063069 with the risk of metabolic syndrome. Nutr Res. (2018) 52: 48–56.
  59. Amiri P, Jalali-Farahani S, Masihay Akbar H, Cheraghi L, Khalili D, Momenan A, Mirmiran P, Ghanbarian A, Hedayati M, Hosseini-Esfahani F, Azizi F. The Effects of a Community-Based Lifestyle Intervention on Metabolic Syndrome and Its Components in Adolescents: Findings of a Decade Follow-Up. Metab Syndr Relat Disord. 2018 Apr 12.
  60. Soltani S, Moslehi N, Hosseini-Esfahani F, Vafa M, The Association Between Empirical Dietary Inflammatory Pattern and Metabolic Phenotypes in Overweight/Obese Adults. Int J Endocrinol Metab. 2018 April; 16(2):e60048.
  61. Esfandiar Z, Hosseini-Esfahani F, Daneshpour MS, Zand H, Mirmiran P, Azizi F. Cholesteryl ester transfer protein gene variations and macronutrient intakes interaction in relation to metabolic syndrome: Tehran lipid and glucose study. Iran J Basic Med Sci. 2018 Jun;21(6):586-592.
  62. Hosseini-Esfahani F, Moslehi N, Asghari G, Hosseinpour-Niazi S, Bahadoran Z, Yuzbashian E, Mirmiran P, Azizi F. Nutrition and Diabetes, Cardiovascular and Chronic Kidney Diseases: Findings from 20 Years of the Tehran Lipid and Glucose Study. Int J Endocrinol Metab. 2018 October; 16(4 (Suppl)):e84791.
  63. Hosseini-Esfahani F, Hosseinpour-Niazi S, Asghari G, Bahadoran Z, Moslehi N, Golzarand M, Ejtahed H, Mirmiran P, Azizi F. Nutrition and Cardio-Metabolic Risk Factors: Findings from 20 Years of the Tehran Lipid and Glucose Study. Int J Endocrinol Metab. 2018 October; 16(4 (Suppl)):e84772.
  64. Hosseini-Esfahani F, Bahadoran Z, Moslehi N, Asghari G, Yuzbashian E, Hosseinpour-Niazi S, Mirmiran P, Azizi F. Metabolic Syndrome: Findings from 20 Years of the Tehran Lipid and Glucose Study. Int J Endocrinol Metab. 2018 October; 16(4 (Suppl)):e84771.
  65. Hosseini-Esfahani F, Esfandiar Z, Mirmiran P, Daneshpour MS, Ghanbarian A, Azizi F. The interaction of cholesteryl ester transfer protein gene variations and diet on changes in serum lipid profiles. Eur J Clin Nutr. 2019 Jan 31.
  66. Khalili D, Asgari S, Lotfaliany M, Zafari N, Hadaegh F, Momenan AA, Nowroozpoor A, Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P, Amiri P, Azizi F. Long-Term Effectiveness of a Lifestyle Intervention: A Pragmatic Community Trial to Prevent Metabolic Syndrome. Am J Prev Med 2019; 56(3):437−446.
  67. Shakeri Z, Mirmiran P, Khalili-Moghadam S, Hosseini-Esfahani F, Ataie-Jafari1 A, Azizi F. Empirical dietary inflammatory pattern and risk of metabolic syndrome and its components: Tehran Lipid and Glucose Study. Diabetol Metab Syndr 2019; 11:16.
  68. Hosseini-Esfahani F, Koochakpoor G, Mirmiran P, Daneshpour MS, Azizi F. Dietary patterns modify the association between FTO genetic variations and changes in obesity phenotypes. Br J Nutr. 2019 Jun;121(11):1247-1254.
  69. Koochakpour G, Esfandiar Z, Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P, Daneshpour MS, Sedaghati-Khayat B, Azizi F. Evaluating the interaction of common FTO genetic variants, added sugar, and trans-fatty acid intakes in altering obesity phenotypes. Nutr Metab Cardiovasc Dis. 2019 May; 29(5):474-480.
  70. Esfandiar Z, HosseiniEsfahani F, Mirmiran P, HabibiMoeini AS, Azizi F. Red meat and dietary iron intakes are associated with some components of metabolic syndrome: Tehran Lipid and Glucose Study. J Transl Med (2019) 17:313.
  71. Mirmiran P, Ziadlou M, Karimi S, Hosseini-Esfahani F, Azizi F. The association of dietary patterns and adherence to WHO healthy diet with metabolic syndrome in children and adolescents: Tehran lipid and glucose study. BMC Public Health (2019) 19:1457
  72. Hosseini-Esfahani F, Koochakpoor G, Mirmiran P, Ebrahimof S, Azizi F. The association of dietary macronutrients with anthropometric changes, using iso-energetic substitution models: Tehran lipid and glucose study. Nutr Metab (Lond). 2019 Nov 27;16:83.
  73. Hosseini-Esfahani F, Khalaj A, Valizadeh M, Azizi F, Barzin M, Mirmiran P. Nutrient Intake and Deficiency of Patients 1 Year After Bariatric Surgery: Tehran Obesity Treatment Study (TOTS). J Gastrointest Surg. 2020 Feb 10
  74. Mottaghian M, Salehi P, Teymoori F, Mirmiran P, Hosseini-Esfahani F, Azizi F. Nutrient patterns and cardiometabolic risk factors among Iranian adults: Tehran lipid and glucose study. BMC Public Health (2020) 20:653.
  75. Esfandiar Z, Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P, Yuzbashian E, Azizi F. The Association of Dietary Polyphenol Intake with the Risk of Type 2 Diabetes: Tehran Lipid and Glucose Study. Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity: Targets and Therapy 2020:13 1643–1652.
  76. Nematollahi A, Kamankesh M, Hosseini H, Ghasemi J, Hosseini-Esfahani F, Mohammadi A. Investigation and determination of acrylamide in the main group of cereal products using advanced microextraction method coupled with gas chromatography-mass spectrometry. Journal of Cereal Science. 2019; 87: 157-164.
  77. Nematollahi A, Kamankesh M, Hosseini H, Ghasemi J, Hosseini-Esfahani F, Mohammadi A, Mousavi Khaneghah A. Acrylamide content of collected food products from Tehran's market: a risk assessment study. Environ Sci Pollut Res Int. 2020 May 28. doi: 10.1007/s11356-020-09323-w. Online ahead of print.
  78. Mousavizadeh Z, Hosseini-Esfahani F, Javadi A, Daneshpour MS, Akbarzadeh M, Javadi M, Mirmrian P, Azizi F. The interaction between dietary patterns and melanocortin-4 receptor polymorphisms in relation to obesity phenotypes. Obesity Research & Clinical Practice 14 (2020) 249–256.
  79. Hosseini-Esfahani F, Koochakpoor G, Tahmasebinejad Z, Khalili D, Mirmiran P, Azizi F. The association of dietary macronutrients composition with the incidence of cardiovascular disease, using iso-energetic substitution models: Tehran lipid and glucose study. Nutr Metab Cardiovasc Dis. 2020 Jul 23:S0939-4753(20)30292-1.
  80. Ziadlou M, Hosseini-Esfahani F, Mozaffari Khosravi H, Hosseinpanah F, Barzin M, Khalaj A, Valizadeh M. Dietary macro- and micro-nutrients intake adequacy at 6th and 12th month post-bariatric surgery. BMC Surg. 2020 Oct 12; 20(1):232.
  81. Golnoosh Goodarzi, Seyyed Ali Keshavarz, Firoozeh Hosseini-Esfahani, Asal Ataie-Jafari. Associations between Dietary Diversity Scores and Obesity Phenotypes in Women. Nutrition and Food Sciences Research. Vol 7, No 4, Oct-Dec 2020, pages:13-18.
  82. Haji-Hosseini-Gazestani1 N, Keshavarz SA, Hosseini-Esfahani F, Ataie-Jafari A. The association of dietary inflammatory index and obesity phenotypes in women. Food and Health. 2020; 3(3): 19-24.
  83. Ramezankhani A, HosseiniEsfahani F, Mirmiran P, Azizi F, Hadaegh F. The association of priori and posteriori dietary patterns with the risk of incident hypertension: Tehran Lipid and Glucose Study. Journal of Translational Medicine. 2021; 19:44.
  84. Teymoori F, Mokhtari E, Salehi P, HosseiniEsfahani F, Mirmiran P, Azizi F. A nutrient pattern characterized by vitamin A, C, B6, potassium, and fructose is associated with reduced risk of insulinrelated disorders: A prospective study among participants of Tehran lipid and glucose study. Diabetol Metab Syndr 2021; 13:12.
  85. Goodarzi G, Hosseini-Esfahani F, Ataie-Jafari A, Haji-Hosseini-Gazestani N, Daneshpour MS, Keshavarz SA, Mirmiran P. Dietary diversity modifies the association between FTO polymorphisms and obesity phenotypes. Int J Food Sci Nutr. 2021 Feb 24:1-11.
  86. Hosseini-Esfahani F, Alafchi B, Cheraghi Z, Doosti-Irani A, Mirmiran P, avood Khalili D, Azizi F. Using Machine Learning Techniques to Predict Factors Contributing to the Incidence of Metabolic Syndrome in Tehran: Cohort Study. JMIR Public Health Surveill. 2021 Sep 2;7(9):e27304
  87. Esfandiar Z, Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P, Azizi F. The association of dietary macronutrients composition with the incidence of type 2 diabetes, using iso-energetic substitution models: Tehran Lipid and Glucose Study. Prim Care Diabetes. 2021 Oct 8:S1751-9918(21)00178-9.
  88. Hosseini-Esfahani F, Zahedi AS, Akbarzadeh M, Seyedhamzehzadeh A, Daneshpour MS, Mirmiran P, Azizi F. The resemblance of dietary intakes in three generations of parent-offspring pairs: Tehran lipid and glucose study. Appetite. 2022 Feb 1;169:105794
  89. Mirmiran P, Hosseini-Esfahani F, Esfandiar Z, Hosseinpour-Niazi S, Azizi F. Associations between dietary antioxidant intakes and cardiovascular disease. Sci Rep. 2022 Jan 27;12(1):1504.
  90. Akbarzadeh M, Alipour N, Moheimani H, Zahedi AS, Hosseini-Esfahani F, Lanjanian H, Azizi F, Daneshpour MS. Evaluating machine learning-powered classification algorithms which utilize variants in the GCKR gene to predict metabolic syndrome: Tehran Cardio-metabolic Genetics Study. J Transl Med. 2022 Apr 9; 20(1):164.
  91. Mirmiran P, Zahedi AS, Koochakpour G, Hosseini-Esfahani F, Akbarzadeh M, Daneshpour MS, Azizi F. Resemblance of nutrient intakes in three generations of parent-offspring pairs: Tehran lipid and Glucose Study. PLoS One. 2022 Apr 15; 17(4):e0266941.
  92. Mirzay-Razaz J, Hassanghomi M, Ajami M, Koochakpoor G, Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P. Effective food hygiene principles and dietary intakes to reinforce the immune system for prevention of COVID-19: a systematic review. BMC Nutr. 2022 Jun 3;8(1):53.
  93. Hosseini-Esfahani F, Beheshti N, Koochakpoor G, Mirmiran P, Azizi F. Meat Food Group Intakes and the Risk of Type 2 Diabetes Incidence. Front Nutr. 2022 Jun 30; 9:891111.  

 

  1. مقالات در مجلات داخلي
  1. ميرميران پ، آزادبخت ل، حسيني ف، عزيزي ف. تعيين تنوع مواد غذايي مصرفي و ارتباط آن با كفايت دريافت مواد مغذي در نوجوانان منطقه‌اي از تهران. پژوهش در پزشكي، سال27، شماره 2، تابستان 1382. صفحات 12-119.
  2. آزادبخت ل، ميرميران پ، حسيني ف، عزيزي ف. ارتباط تنوع گروههاي غذايي با كفايت دريافت از مواد مغذي در گروهي از مردان تهراني. پژوهش در پزشكي، سال30، شماره 1، بهار 1385. صفحات 39-31.
  3. كارانديش م، ميرميران پ، شكروي س، حسيني ف ، عزيزي ف. اعتبار سنجي نمايه ساده تفاضل وزن از قد براي غربالگري کم وزني , وزن طبيعي و چاقي در بزرگسالان جامعه شهري تهران . پژوهش در پزشكي، دوره 30، شماره 2، تابستان 85، صفحات 95-91.
  4. حسيني اصفهاني ف، ميرميران پ، عزيزي ف. ارتباط ميوه و سبزي دريافتي با سندرم متابوليك. مجله غدد درون ريز و متابوليسم ايران ؛ دوره 9، شماره 3، آذر1386، صفحات277-267.
  5. ميرميران پ، جزايري س ا، حسيني ف ، محرابي ي، عزيزي ف. بررسي تغييرات آينده نگر الگوهاي غذايي و ارتباط آن با تغييرات وزن و نمايه توده بدن در بزرگسالان منطقه 13 تهران. مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران. سال دوم، شماره 4، زمستان 1386، صفحات 80-67.
  6. حسيني اصفهاني ف، جزايري س ا، ميرميران پ، محرابي ي، عزيزي ف. الگوهاي غذايي در بزرگسالان و ارتباط آن با عوامل اجتماعي-جمعيت شناختي و شيوه زندگي: مطالعه قند و ليپيد تهران. مجله دانشكده بهداشت و انستيتو تحقيقات بهداشتي، دوره 6، شماره 1، بهار 1387، صفحات 36-23.
  7. حسيني اصفهاني ف، ميرميران پ، جزايري س ا، محرابي ي، عزيزي ف. ارتباط تغييرات الگوهاي غذايي با چاقي شكمي در بزرگسالان منطقه 13 تهران. مجله غدد درون ريز و متابوليسم ايران ؛ دوره دهم، شماره 4، ابان 1387، صفحات312-299.
  8. ميرميران پ، حسيني اصفهاني ف، عزيزي ف. ارزيابي روايي نسبي و پايايي پرسشنامه بسامد مصرف غذايي براي بررسي دريافتهاي مواد مغذي: مطالعه قند و ليپيد تهران. مجله ديابت و ليپيد ايران، دوره 9، شماره 2، زمستان 88، صفحات197-185.
  9. سعيدپور آ، ميرميران پ، حسيني اصفهاني ف، حسين پور نيازي س، عزيزي ف. بررسي ارتباط شاخص گليسمي و بارگلايسمي با پروفايل چربي هاي خون و تغييرات آنها. مجله ديابت و ليپيد ايران، ويژه نامه عوامل خطرساز ديابت و بيماري هاي قلبي-عروقي، زمستان 88، صفحات31-22.
  10. حسيني اصفهاني ف، اصغري گ، ميرميران پ، جلالي فراهاني س، عزيزي ف. ارزيابي روايي نسبي و پايايي دريافت گروههاي غذايي با استفاده از پرسشنامه بسامد خوراك: مطالعه قند و ليپيد تهران. مجله دانشگاه علوم پزشكي ايران، دوره هفدهم، شماره 71،  ارديبهشت 1389، صفحات 55-41.
  11. موسوي نسل خامنه ع، حسيني اصفهاني ف، صفرخاني م، ميرميران پ، عزيزي ف. روند شيوع اضافه وزن و پرفشاري خون در نوجوانان تهراني طي سه بررسي مقطعي از مطالعه قند و ليپيد تهران. مجله غدد درون ريز و متابوليسم ايران. دوره دوازدهم، شماره ۵، شهريور 1389، صفحات ۴۹۲-۴۸۳.
  12. میرمیران پ، جسری م، جسری م، اسلامیان غ، حسینی اصفهانی ف، حسین پناه ف، عزیزی ف. بررسی قابلیت پیشگویی شاخص­های توده بدنی و دور کمر و ترکیب آن­ها با بروز عوامل خطر ساز بیماری­های فلبی عروقی کودکان- یک مطالعه طولی با پیگیری 7/6 ساله کودکان: مطالعه قند و لیپید تهران. مجله پژوهش در پزشکی. دوره سی و چهارم، شماره 4، زمستان 1389، صفحات 238-231.
  13. جسری م ، میرمیران پ، گل زرند م، رشیدخانی ب، حسینی اصفهانی ف، عزیزی ف. مقایسه روند تغییرات الگوی غذایی در ایران، کشورهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا از سال 1961 تا سال 2005. مجله پژوهنده، دوره شانزدهم، شماره 1، فروردین و اردیبهشت، 1390، صفحات 10-1.
  14. بهادران ز، حسينی اصفهانی ف، ميرميران پ، مهران م، حسين پناه ف، عزيزی ف. ارتباط فروکتور رژيم غذايی با عوامل خطرساز بيماری‌های قلبی ـ عروقی در بزرگسالان: مطالعه‌ی قند و ليپيد تهران. مجله‌ي غدد درون‌ريز و متابوليسم ايران، شهریور 1390; 13 (3) : صفحات 282-272.
  15. عطیفه م، مومنان اع، اصغری گ، شکروی س، حسینی اصفهانی ف، حسین پناه ف، میرمیران پ، عزیزی ف. قد و پیش بینی حوادث عروقی در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران. مجله دیابت و لیپید ایران، خرداد-تیر 1390؛ دوره 10، شماره 4، صفحات 567-560.
  16. حسینی اصفهانی ف، آخوندان م، عزیزی ف، میرمیران پ. اثر یائسگی بر تغییرات آنتروپومتریک و عوامل خطر بیماری­های قلبی عروقی. دیابت و لیپید ایران. دوره دهم، شماره 6، مرداد-شهریور 1390، صفحات646-636.
  17. گل­زرند م، بهادران ز، میرمیران پ، حسینی اصفهانی ف، حسین پناه ف، عزیزی ف. میزان مصرف غذاهای آماده و نقش آن بر کیفیت رژیم غذایی و شاخص­های تن سنجی: مطالعه قند و لیپید تهران. مجله پژوهنده. سال 16، شماره 7، زمستان 1390، صفحات 321-314.
  18. حسین پور س، میرمیران پ، سهراب گ، حسینی اصفهانی ف، عزیزی ف. رابطه فیبر رژیم غذایی و سندرم متابولیک در بزرگسالان تهرانی: مطالعه قند و لیپید تهران. مجله‌ي تخصصی اپیدمیولوژی ایران. دوره 7، شماره 4، 1390، صفحات 28-19.
  19. کوچک پور گ، حسینی اصفهانی ف، بهادران ز، میرمیران پ، عزیزی ف. الگوهای غذایی نوجوانان تهرانی و ارتباط آن با شاخص های تن سنجی و فشارخون : مطالعه قند و لیپید تهران. مجله‌ي غدد درون‌ريز و متابوليسم ايران. دوره چهاردهم ، شماره1،اردیبهشت 1391، صفحات 9-1.
  20. عزیزی ف، بهادران ز، حسینی اصفهانی ف، باستان س، میرمیران پ. ارتباط مقدار و نوع پروتئین رژیم غذایی با عوامل خطر سندرم متابولیک در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران. مجله‌ي غدد درون‌ريز و متابوليسم ايران. دوره چهاردهم ، شماره2،تير 1391، صفحات 116-109.
  21. محسني تكلو س، ميرميران پ، محرابي ی، حسيني اصفهاني ف، عطايي م، عزيزي ف. ارتباط كيفيت رژيم غذايي با سندرم متابوليك در نوجوانان: مطالعه قند و ليپيد تهران. مجله ي غدد درون ريز و متابوليسم ايرا ن. دوره ي پانزدهم، شماره ۱، ارديبهشت ۱۳۹۲،صفحه هاي 13 3
  22. حسين پور نيازي س، علمداری ش، ميرميران پ، حسینی اصفهانی ف، عزيزي ف. ارتباط غلظت شاخصهاي التهابي با سندرم متابوليک و نمايه ي توده ي بدن در بزرگسالان. مجله ي غدد درون ريز و متابوليسم ايرا ن. دوره ي پانزدهم، شماره 3،شهریور ۱۳۹۲،صفحه هاي 243 237
  23. يوزباشيان ع، اصغري گ، حسيني اصفهاني ف، محمودي ب، ميرميران پ، عزيزي ف. مقايسه دريافت زيتون و بروز سندرم متابوليك طي 3 سال پيگيري در مردان و زنان بزرگسال. مجله علمي پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد. دوره 21، شماره آذر و دي 1392، صفحه هاي 665 651.
  24. ميرميران پ، بهادران ز، حسيني اصفهاني ف، عزيزي ف. ارتباط مصرف غذاهای آماده و بروز سندرم متابولیک: پیگیری 3 ساله بزرگسالان تهرانی در مطالعه قند و لیپید تهران. مجله دیابت و لیپید ایران، آذر و دي 1392، شماره 2، صفحه هاي 181–172.
  25. حسینی اصفهانی ف، دانشپور م، میرمیران پ، محرابی ی، هدایتی م، عزیزی ف. برهم کنش پلی مورفیسم ژنAPOC3  و چربیهای دریافتی در ارتباط با عوامل خطر سندرم متابولیک در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران. مجله غدد درون­ریز و متابولیسم ایران، دوره شانزدهم، شماره 5، صفحات 355-345، آذر-دی 1393.
  26. حسینی اصفهانی ف، فلاح نوروزی نژاد ا، مصلحی ن، میرمیران پ، عزیزی ف. ارتباط چگالی انرژی رژیم غذایی و خطر بروز دیابت نوع 2 در مطالعه قند و لیپید تهران. مجله غدد درون­ریز و متابولیسم ایران، دوره شانزدهم، شماره 5، صفحات 318-309، آذر-دی 1393.
  27. متقي آ ، حسيني اصفهاني ف، ميرميران پ ، عزيزي  ف. بررسي ارتباط بين الگوهاي غذايي با بروز پرفشاري خون: مطالعه قند و ليپيد تهران. مجله ي غدد درون ريز و متابوليسم ايرا ن. دوره ي شانزدهم، شماره ۱۳۹3،صفحه هاي433-440
  28. مصلحی ن، حسینی اصفهانی ف، حسین پناه ف، میرمیران پ، حجت پ، عزیزی ف. الگوی غذایی برپایه غلات کامل و حبوبات و خطر ابتلا به دیابت نوع 2. مجله دیابت و متابولیسم ایران، دی 1394، دوره 15 (شماره 2): 129-120
  29. محسنی تکلو س، حسینی اصفهانی ف، میرمیران پ، عزیزی ف. سطخ لیپیدهای سرمی در نوجوانان و ارتباط آن با نوع اسیدهای چرب دریافتی. مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، سال 1394، دوره 8، شماره 1، صفحه هاي146-135.
  30. اسفندیار ز، حسینی اصفهانی ف، دانشپور م، زند ح، میرمیران پ، عزیزی ف. برهم کنش درشت مغذی ها با پلی مورفیسم های انتخابی ژن CETP در ارتباط با خطر سندرم متابولیک و اجزای آن. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران. دوره نوزدهم، شماره 4، صفحات 289-279، مهر-آبان 1396.
  31. صالحی پ، حسنی م، فلاح کذابی م، حسینی اصفهانی ف، میرمیران پ. ارتباط انواع اسیدهاي چرب دریافتی از گروه هاي مختلف غذایی با سندرم متابولیک در بزرگسالان مطالعه قند و لیپید تهران. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. سال دوازدهم، شماره 4، زمستان 1396 ، صفحات 12-1.
  32. متقیان م، حسینی اصفهانی ف، تیموری ف، بهرامی ع، میرمیران پ، عزیزی ف. ارتباط الگوهای دریافت مواد مغذی و تغییرات وزن و دورکمر در بزرگسالان تهرانی: مطالعه ی قند و لیپید تهران. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران. دوره نوزدهم، شماره 5، صفحات 329-318، دی- آذر 1396.
  33. کوچک پور گ، میرمیران پ، دانشپور م، حسینی اصفهانی ف، عزیزی ف. برهم كنش برخی مواد مغذی با هريك از پلي مورفيسم هاي CCND2، ZNT8 و MC4R در رابطه با خطر سندرم متابوليك و هر يك از اجزاء آن. مجله دانشگاه علوم پزشكي مازندران. دوره بيست و هشتم، شماره 36، مرداد 1397، صفحات 23-10.
  34. حسینی اصفهانی ف، کوچک پور گ، دانشپور م، میرمیران پ، عزیزی ف. برهم کنش الگوهای غذایی با پلي مورفيسم ژنهاي CCND2، ZNT8 و MC4R در رابطه با خطر سندرم متابوليك و اجزاء آن. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران. دوره بیستم، شماره 2، صفحات 71-59، خرداد-تیر 1397.
  35. کوچک پور گ، حسینی اصفهانی ف، دانشپور م، میرمیران پ، عزیزی ف. برهم کنش گروههای غذایی با هریک از پلي مورفيسم CCND2، ZNT8 و MC4R در رابطه با خطر سندرم متابوليك و اجزای آن. مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوره 76، شماره 10، صفحات 85-678، دی 1397.
  36. کوچک پور گ، حسینی اصفهانی ف، دانشپور م، میرمیران پ، عزیزی ف. برهم کنش فیبر دریافتی و امتیاز الگوی غذایی مدیترانه ای با پلی مورفیسم های ژن FTO در ارتباط با فنوتیپ های چاقی. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران. دوره بیست و یکم، شماره 1، صفحات 20-9، فروردین-اردیبهشت 1398.

 

 

 

خلاصه مقالات در کنگره هاي داخلي

  1. ميرميران پ، محمدي ف، سهراب گ، حسيني ف، عزيزي ف. تعيين تنوع مواد غذايي مصرفي و ارتباط آن با كفايت دريافت مواد مغذي در يك منطقه شهري تهران: مطالعه قند و ليپيد تهران. هفتمين كنگره تغذيه ايران، رشت، شهريور 1381.
  2. آزادبخت ل، ميرميران پ، محمدي ف، حسيني ف، عزيزي ف. تعيين تنوع مواد غذايي مصرفي در نوجوانان 18-10 ساله منطقه 13 تهران: مطالعه قند و ليپيد تهران. هفتمين كنگره تغذيه ايران، رشت، شهريور 1381.
  3. محمدي ف، ميرميران پ، آزادبخت ل، حسيني ف، عزيزي ف. ويتامين ث دريافتي و رابطه آن با مصرف گروههاي غذايي بويژه ميوه‌ها و سبزيها، در نوجوانان و بزرگسالان منطقه 13 تهران: مطالعه قند و ليپيد تهران. هفتمين كنگره تغذيه ايران،  رشت، شهريور 1381.
  4. ميرميران پ، محمدي ف، آزادبخت ل، حسيني ف، عزيزي ف. تعيين شاخص تغذيه سالم و ارتباط آن با عوامل خطر بيماريهاي قلبي عروقي در گروهي از ساكنين منطقه 13 تهران: مطالعه قند و ليپيد تهران. اولين كنگره پيشگيري از بيماريهاي غيرواگير، تهران، آبان 1381
  5. آزادبخت ل، حسيني ف، ميرميران پ، عزيزي ف. شاخص تغذيه سالم و ارتباط آن با كيفيت رژيم غذايي دريافتي زنان تهراني: مطالعه قند و ليپيد تهران. هشتمين كنگره تغذيه ايران، 19-16 شهريور 1383، تهران.
  6. ميرميران پ، رمضانخاني ع، مهرباني ح، حسيني ف، عزيزي ف. بررسي اثر آموزش تغذيه بر روند تغييرات فاكتورهاي تغذيه‌اي و غير تغذيه‌اي مرتبط با بيماري‌هاي قلبي ـ عروقي در افراد ساكن منطقه 13 تهران (مطالعه قند و ليپيد تهران). نهمين كنگره تغذيه ايران، تبريز 16-13 شهريور 1385
  7. حسيني ف، حمايلي مهرباني ح، ميرميران پ، عزيزي ف. اثر مصرف غذاهاي فوري و آماده بر نمايه توده بدن و گروههاي غذايي دريافتي در بين كودكان و نوجوانان: مطالعه قند و ليپيد تهران. نهمين كنگره تغذيه ايران، تبريز 16-13 شهريور 1385
  8. ميرميران پ، حسيني ف، حمايلي مهرباني ح، عزيزي ف. ارتباط مصرف سبزيها و ميوه‌ها با سندرم متابوليك: مطالعه قند و ليپيد تهران. نهمين كنگره تغذيه ايران، تبريز 16-13 شهريور 1385
  9. اصغري گ، ميرميران پ، حسيني ف، افشار س، عزيزي ف. بررسي روند قد و وزن هنگام تولد نوزادان در سه ماهه گذشته در ايران. اولين كنگره پيشگيري و درمان چاقي در ايران، تهران،6-4 اسفند 1386.
  10. ميرميران پ، جزايري ا، حسيني ف، عزيزي ف. بررسي تغييرات الگوهاي غذايي حاصل از روش تحليل عاملي و ارتباط آن با وزن و نمايه توده بدني در بزرگسالان منطقه 13 تهران(86-1378). اولين كنگره پيشگيري و درمان چاقي در ايران، تهران،6-4 اسفند 1386.
  11. حسيني ف، جزايري ا، ميرميران پ، محرابي ي، عزيزي ف. ارتباط تغييرات آينده نگر الگوهاي غذايي حاصل از روش تحليل عاملي و ارتباط آن با چاقي شكمي در بزرگسالان منطقه 13 تهران(86-1378). اولين كنگره پيشگيري و درمان چاقي در ايران، تهران،6-4 اسفند 1386.
  12. جلالي فراهاني س، حسيني ف، حمايلي مهرباني ح، ميرميران پ، عزيزي ف. بررسي دريافت سلنيوم و ويتامين C در بزرگسالان غير چاق و اضافه وزن/ چاق: مطالعه قند و ليپيد تهران. اولين كنگره پيشگيري و درمان چاقي در ايران، تهران،6-4 اسفند 1386.
  13. حسيني ف، بهشتي زواره م، ميرميران پ. ارتباط بين كافئين دريافتي از غذاها با چاقي در افراد بزرگسال 50-18 سال. اولين كنگره پيشگيري و درمان چاقي در ايران، تهران،6-4 اسفند 1386.
  14. بهشتي زواره م، حسيني ف، صادقي م، ميرميران پ. ارتباط بين كلسيم دريافتي از غذاها با چاقي در افراد بزرگسال 50-18 سال. اولين كنگره پيشگيري و درمان چاقي در ايران، تهران،6-4 اسفند 1386.
  15. شعباني م، رامبد م، حمايلي مهرباني ح، سربخش پ، حسيني ف، حسين پناه ف. رابطه بين تغييرات نمايه توده بدن با خطر ابتلا به عوامل خطر قلبي عروقي. اولين كنگره پيشگيري و درمان چاقي در ايران، تهران،6-4 اسفند 1386.
  16. حسيني اصفهاني ف، جلالي فراهاني س، خرمي ف، ميرميران پ، عزيزي ف. ارتباط الگوهاي غذايي با سندروم متابوليک در بزرگسالان تهراني. نخستين کنگره سندرم متابوليک ايران، تبريز 24-23 خرداد 1387.
  17. جلالي فراهاني س، حسيني اصفهاني ف، ميرميران پ. كفايت دريافت ريزمغذيها در زنان تهراني: مطالعه قند و ليپيد تهران. اولين كنگره نقش زن در سلامت خانواده و جامعه، تهران، دانشگاه الزهرا، 25-23 ارديبهشت ماه 1388.
  18. ميرميران پ، حسيني اصفهاني ف، اصغري گ، محرابي ي، عزيزي ف. ارزيابي روايي نسبي و پايايي پرسشنامه بسامد مصرف غذايي براي بررسي دريافت هاي مواد مغذي و گروه هاي غذايي: مطالعه قند و ليپيد تهران. دومين کنگره پيشگيري و درمان چاقي. مرکز همايش هاي رازي، 8-7 آبان 1388، تهران.
  19. ميرميران پ، جسري م، حسيني ف، اسلاميان غ، حسين پناه ف، عزيزي ف. مقايسه ارتباط شاخص توده بدني در مقابل اندازه ي دورکمر با شيوع عوامل خطرساز بيماري هاي قلبي عروقي در يک پيگيري 7/6 ساله کودکان: مطالعه قند و ليپيد تهران. دومين کنگره پيشگيري و درمان چاقي. مرکز همايش هاي رازي، 8-7 آبان 1388، تهران.
  20. اصغري گ، حسيني اصفهاني ف، افشار هاشم خاني س، جلالي فراهاني س، ميرميران پ. بررسي رابطه دانسيته انرژي رژيم غذايي با کفايت مواد مغذي دريافتي در بزرگسالان تهراني: مطالعه قند و ليپيد تهران. دومين کنگره پيشگيري و درمان چاقي. مرکز همايش هاي رازي، 8-7 آبان 1388، تهران.
  21. برزين م، ميرميران پ، افغان م، حسيني ف، عزيزي ف.  تعيين دريافت هاي غذايي بزرگسالان شهر تهران با توجه به طبقه بندي خطر بروز بيماري عروق قلبي (مطالعه قند و ليپيد تهران). دومين کنگره پيشگيري و درمان چاقي. مرکز همايش هاي رازي، 8-7 آبان 1388، تهران.
  22. بهشتي زواره م، صادقيان شريف س، حسيني ف، ميرميران پ، مؤمنان اع، عزيزي ف. مقايسه درشت مغذي هاي دريافتي، شاخص هاي تن سنجي و غلظت سرمي قند و ليپيد افراد مبتلا به فشار خون با افراد طبيعي: مطالعه قند و ليپيد تهران. دومين کنگره پيشگيري و درمان چاقي. مرکز همايش هاي رازي، 8-7 آبان 1388، تهران.
  23. بهشتي زواره م، ميرميران پ، حسيني ف، مؤمنان اع، عزيزي ف. ارتباط ريزمغذي هاي دريافتي با فشار خون در بزرگسالان: مطالعه قند و ليپيد تهران. دومين کنگره پيشگيري و درمان چاقي. مرکز همايش هاي رازي، 8-7 آبان 1388، تهران.
  24. Mirmiran P, hosseinpour-Niazi S, Hosseini-Esfahani F, Naderi Z, Hosseinpanah F, Azizi F. Relation between diatery linoleic acid with metabolic syndrome in tehranian adults: Tehran lipid and glucose study. 2th International Congress of Metabolic Syndrome, Obesity & Diabetes. 16-18 June, 2010. Zanjan, Iran.
  25. Hosseini-Esfahani F, Jessri M, Mirmiran P, Beheshti-Zavareh M, Azizi F. Does the diet of Tehranian adults ensure the compliance with nutritional targets?: Tehran lipid and glucose study. 2th International Congress of Metabolic Syndrome, Obesity & Diabetes. 16-18 June, 2010. Zanjan, Iran.
  26. Jessri M, Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P, Sadeghi M, Azizi F. Adherence to nutritional targets of public health and risk of metabolic syndrome: Tehran lipid and glucose study. 2th International Congress of Metabolic Syndrome, Obesity & Diabetes. 16-18 June, 2010. Zanjan, Iran.
  27. Valizadeh M, Daliri P, Gholizadeh S, Hosseini F, Mazloomzadeh S. Comparison of dietary fiber intake between type 2 diabetic’s patient with previous dietary consultation and control group. 2nd International Congress of Metabolic Syndrome, Obesity, and Diabetes. June 16-18, 2010, Zanjan, Iran.
  28. Valizadeh M, Daliri P, Gholizadeh S, Hosseini F. The estimation of average percentages of energy intake from dietary macronutrients in patients with type 2 diabetes as compared to control group. 2nd International Congress of Metabolic Syndrome, Obesity, and Diabetes. June 16-18, 2010, Zanjan, Iran.
  29. رمضانخانی ع، محرابی ی، میرمیران پ، حسینی اصفهانی ف ، خرمی ف،  عزیزي ف . بررسی اثر شرایط جنگ تحمیلی عراق علیه ایران بر شاخص هاي بیوشیمیائی و تن سنجی نوجوانان 11 تا 18 سال: مطالعه قند و لیپید تهران. یازدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران. آبان 1389 ، شیراز.
  30. اصغري گ ، میرمیران پ ، مهران م ، حسینی اصفهانی ف ، عزیزي ف . پیروي از الگوي رژیم غذایی مدیترانه اي و قابلیت آن در پیش بینی HDL-C. مطالعه قند و لیپید تهران. یازدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران. آبان 1389 ، شیراز.
  31. حسین پور س ، میرمیران پ ، امیري ز ، حسینی اصفهانی ف ، عزیزي ف . ارتباط دریافت حبوبات با سندرم متابولیک و اجزاي تشکیل دهنده آن در بزرگسالان. یازدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران. آبان 1389 ، شیراز.
  32. حسینی اصفهانی ف ، میرمیران پ،  موسوي نسل خامنه ع،  عطایی م ، عزیزي ف.  بررسی روند شیوع عوامل خطر قلبی عروقی در نوجوانان تهرانی: مطالعه قند و لیپید تهران. یازدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران. آبان 1389 ، شیراز.
  33. Hosseinpour-Niazi S, Sohrab G, Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P, Azizi F. Inverse association between total dietary fiber, fruit, legume and cereal fiber and the risk of metabolic syndrome: Tehran Lipid and Glucose Study. 12th Student Intrnational Conference on Biomedical and interdisciplinary Research 2011, Isfahan.
  34. Rezazadeh A, Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P, Mehrabi Y, Mehran M, Azizi F. Reliability and validity of dietary patterns derived from a food frequency questionnaire in Tehran Lipid and Glucose Study. 12th Student Intrnational Conference on Biomedical and interdisciplinary Research 2011, Isfahan.
  35. Mirmiran P, Hosseini-Esfahani F, Yuzbashian E, Azizi F, Hosseinpour-Niazi S. Dietary fatty acid patterns and risk of metabolic syndrome among Tehranian adults. The 9th International Congress of Endocrine Disorder 2011, Tehran.
  36. Yuzbashian E, Hosseinpour-niazi S, Mirmiran P, Hossein-Esfahani F, Azizi F. Ditary fatty acid patterns and risk of metabolic syndrome among tehranian adults. 13th Annual Research Congress of Medical Students. Mehr1391.
  37. يوزباشيان ع، اصغري گ، حسيني اصفهاني ف، محمودي ب، ميرميران پ، عزيزي ف. رابطه بين دريافت زيتون و بروز سندرم متابوليك در بزرگسالان: مطالعه قند و ليپيد تهران. سيزدهمين كنگره پژوهشي ساليانه دانشجويان علوم پزشكي كشور. مهر 1391

 

37- اجتهد ه ، حسینی اصفهانی ف،  میرمیران پ، محرابی ي ، عزیزی ف. ارتباط تغییرات دریافت گروههای غذایی با تغییرات وزن در مردان و زنان بزرگسال: مطالعه قند و لیپید تهران. دوازدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران. آبان ،1391 اصفهان.

38- Hosseini-Esfahani F, Shab-Bidar S, Mirmiran P, Mehran M, Azizi F.Dietary intake of zinc and copper and cardiovascular risk factors in Tehranian adults: Tehran Lipid and Glucose Study. 12 th Congress of Nutrition. November of 2012.esfehan.

39-حسین پور نیازی س، میرمیران پ، حسینی اصفهانی ف، یوزباشیان ع، عزیزی ف. الگوی چربی دریافتی و سندرم متابولیک در بزرگسالان تهرانی. دوازدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران. آبان ،1391 اصفهان.

40- Hosseinpour-Niazi S, Hosseini-Esfahani F, Yuzbashian E, Mirmiran P, Azizi F.Association between different source of dietary saturated fatty acids and the metabolic syndrome among Tehranian adults. 12 th Congress of Nutrition. November of 2012. Esfehan.

 

41- Mirmiran P ,Asghari G، Hosseini-Esfahani F، Eslamian G، Yoozbashian E، zizi F.Association between low carbohydrate diet score and metabolic syndrome in children and adolescents: Tehran Lipid and Glucose Study. 12 th Congress of Nutrition. November of 2012. Esfehan.

 

42- يوزباشيان ع، اصغري گ، محمودي ب، حسيني اصفهاني ف، ميرميران پ، عزيزي ف.رابطه بين دريافت زیتون و بروز سندرم متابولیک طی 3 سال پیگیری در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران. دوازدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران. آبان ،1391 اصفهان.

43- ميرميران پ، محسني تكلو س، حسيني اصفهاني ف، محرابي ي، عزيزي ف.كيفيت رژيم غذايي نوجوانان تهراني بر اساس ميزان پيروي از راهنماهايرژيمي براي آمريكاييها و اهداف تغذيه اي سازمان بهداشت جهاني. دوازدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران. آبان ،1391 اصفهان.

44- محسني تكلو س، حسيني اصفهاني ف، ميرميران پ،  محرابي ي، عزيزي ف.ميزان پيروي از راهنماهاي رژيم غذايي آمريكا و خطر سندرم متابوليك در نوجوانان :مطالعه قند و ليپيد تهران. دوازدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران. آبان ،1391 اصفهان..

45- محسني تكلو س، حسيني اصفهاني ف، ميرميران پ،  محرابي ي، عزيزي ف.شاخص تغذيه سالم و ارتباط آن با چاقي كل و چاقي شكمي در نوجوانان :مطالعه قند و ليپيد تهران. دوازدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران. آبان ،1391 اصفهان.

 

46-  Asghari G,  Mirmiran P, Hosseini-Esfahani F ,Nazeri P, Mehran M, Azizi F. Dietary quality among tehranian adults in relation to lipid profile: findings of the tehran lipid and glucose study. 12 th Congress of Nutrition. November of 2012. Esfehan.

 

47-یوزباشیان ع، اصغری گ، میرمیران پ، حسینی اصفهانی ف، عزیزی ف. ارتباط دریافت فست فودها و بروز سندرم متابولیک طی 3 سال پیگیری در کودکان و نوجوانان تهرانی.چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران.آذر،92 تهران.(سخنرانی)

48- اجتهد ه، حسینی اصفهانی ف، میرمیران پ، عزیزی ف.ارتباط تغییرات دریافت گروه های غذایی با افزوده شدن وزن در مردان و زنان بزرگسال: مطالعه قند و لیپید تهران. چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران.آذر،92 تهران.(سخنرانی)

49-محسنی تکلو س، میرمیران پ، حسینی اصفهانی ف،محرابی ی، عزیزی ف.شاخص تغذیه سالم و ارتباط آن با چاقی کل و چاقی شکمی در نوجوانان : مطالعه قند و لیپید تهران. چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران.آذر،92 تهران.

50-اجتهد ه، حسینی اصفهانی ف، میرمیران پ، عزیزی ف.ارتباط تغییرات دریافت گروه های غذایی با افزوده شدن وزن در مردان و زنان بزرگسال: مطالعه قند و لیپید تهران. چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران.آذر،92 تهران.

51- Mohseni-Takalloo S, Mirmiran P, Hosseini-Esfahani F, Azizi F. Associations between priori-defined dietary patterns with general and central obesity in Tehranian adolescents. 4th Congress prevention and treatment of obesity. December of 2013.            Tehran.

51- محسنی تکلو س، میرمیران پ، حسینی اصفهانی ف،محرابی ی، عزیزی ف. امتیاز شاخص تغذیه سالم و ارتباط آن با شیوع سندرم متابولیک در نوجوانان. چهارمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران.آذر،92 تهران.

 

52- Ghasemi A, Zahediasl S, Hosseini-Esfahani F, Azizi F. Reference values for serum zinc concentration and prevalence of zinc deficiency in Iranian adult subjects. The 5th International & 10th National Congress on Quality Improvement in Clinical Laboratories, April 23-26, 2012

53. Asghari G, Youzbashian E, Hosseini-Esfahani F, Mahmoudi B, Mirmiran P, Azizi F. Comparison of olive intake and metabolic syndrome incidence during 3 years of follow-up in adult men and women.

چهاردهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور و پنجمین کنگره بین المللی دانشجویان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران.

54. Asghari G, Mirmiran P, Hosseini-Esfahani F, Eslamian G, Youzbashian E, Azizi F. Association of low carbohydrate diet score and metabolic syndrome in children and adolescents: Tehran Lipid and Glucose Study.

چهاردهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور و پنجمین کنگره بین المللی دانشجویان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران

55. Hosseini-Esfahani F, koochakpoor, G, DaneshpourM, Hosseini SA, Mirmiran P. Effect of interactions of polymorphisms in Melanocortin-4 receptor gene with dietary factors on the risk of obesity and type 2 diabetes: a systematic Review.

پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران، 25 الی 27 آذرماه 1394

56. Samira Ebrahimof, Firoozeh Hosseini-Esfahani, Parvin Mirmiran, Fereidoun Azizi. Iso-energetic alterations of dietary macronutrients composition over time in relation to waist change in participants of the Tehran Lipid and Glucose Study.

ششمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران، 10-8 آذرماه 1396.

57. Iso-caloric alterations of dietary macronutrients composition in relation to long term weight change in adults: Tehran Lipid and Glucose Study. Hosseini-Esfahani F, Ebrahimof S, Mirmiran P, Azizi F.

ششمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران، 10-8 آذرماه 1396.

 

خلاصه مقالات در کنگره هاي بين المللي

  1. Mirmiran P, Azadbakht L, Hosseini F, Azizi F. Diet quality status of Most Tehranian adults needs improvement. 18th International Congress of nutrition. Sep 19-23, 2005, Durban, South Africa.
  2. Mirmiran P, Piroozpanah S, Hosseini F, Azizi F. Relation of dietary macronutrients and waist circumference in 3-13 year old children: Tehran Lipid and Glucose Study (TLGS) 10th International Congress on Obesity, 3-8 Sep 2006. Sydney, Australia.
  3. Mirmiran P, Hosseini F, Hamayeli Mehrabani H and Azizi F. Is there any association between fruit and vegetable consumption and metabolic syndrome? 10th International Congress on Obesity, 3-8 Sep.2006. Sydney, Australia
  4. Noori N, Hosseini F, Mirmiran P, Azizi F. Fruit and vegetable consumption is lower among Iranian men reporting smoking. First World Congress of Public Health Nutrition. Barcelona, Spain, 28-30 Sep 2006.
  5. Hosseini Esfehani F, Hamayeli Mehrabani H, Mirmiran P, Azizi F. effects of fast-food consumption on body mass index and dietary food groups among children and adolescents: Tehran Lipid and Glucose Study. First World Congress of Public Health Nutrition. Barcelona, Spain, 28-30 Sep 2006.
  6. Esfahani FH, Djazayeri A, Mirmiran P, Mehrabi Y, Azizi F. Association of Dietary Patterns and Socio-demographic factors in Tehranian Adults: Tehran Lipid and Glucose study. 14th Congress of the ASEAN Federation of Endocrine Societies. ASEAN Federation of Endocrine Societies Volume24 (supplement 1/2007), 2007, Malaysia.
  7. Esfahani FH, Mirmiran P, Hosseinpanah F, Azizi F. A Longitudinal Study of Food Patterns and Obesity in Tehranian Adults: Tehran Lipid and Glucose study.  14th Congress of the ASEAN Federation of Endocrine Societies. ASEAN Federation of Endocrine Societies Volume 24 (supplement 1/200, 2007, Malaysia).
  8. Mirmiran P, Djazayeri A, Hosseini F, Hosseinpanah F, Azizi F. Which Food Patterns are the Predictors of Abdominal Obesity in Tehranian Adults? Tehran Lipid and Glucose Study. 14th Congress of the ASEAN Federation of Endocrine Societies. ASEAN Federation of Endocrine Societies Volume24 (supplement 1/2007), 2007, Malaysia.
  9. Mirmiran P, Asghari G, Hosseini F, Afshar S, Azizi F. Assesing the weight and height trend of neonates during 3 past decades in Iran. 16th   European Congress on Obesity (ECO). Geneva, Switzerland, 14-17 May 2008.
  10. Bahar A, Hosseini Esfahani F, Asghari Jafarabadi M. Modeling the structure of the metabolic syndrome components in Tehranian children and adolescents: Tehran Lipid and Glucose Study. 2nd Iranian Congress of Endocrine & metabolism update, April 2009, Isfahan, Iran.
  11. Mirmiran P, Hosseini Esfehani F, Azizi F. Reproducibility and relative validity of a food frequency questionnaire for nutrients in the Tehran Lipid and Glucose Study. 19th International Congress of Nutrition. October 4-9, 2009, Bangkok, Thailand.
  12. Hosseini Esfehani F, Asghari G, Mirmiran P, Azizi F. Reproducibility and relative validity of food group intake in a food frequency questionnaire developed for Tehran Lipid and Glucose Study. 19th International Congress of Nutrition. October 4-9, 2009, Bangkok, Thailand.
  13. Hosseini Esfehani F, Mosavi Naslkhameneh A, Mirmiran P, Hosseinpanah F, Azizi F. Trends in the prevalence of overweight in Tehranian adolescents, 1999-2008: Tehran Lipid and Glucose Study. 19th International Congress of Nutrition. October 4-9, 2009, Bangkok, Thailand.
  14. Jalali Farahani S, Hosseini Esfehani F, Mirmiran P. Survey of dietary intake of antioxidants in Tehranian adults. 19th International Congress of Nutrition. October 4-9, 2009, Bangkok, Thailand.
  15. Mirmiran P, Mosavi Naslkhameneh A, Hosseini Esfehani F, Hosseinpanah F, Azizi F. Trends in the prevalence of adolescents’ obesity and hypertension in three cross-sectional surveys of Tehran Lipid and Glucose Study, 1999-2008. The 8th International Congress of Endocrine Disorders & The 2th Arab-Iran Congress of Endocrinology and Diabetes. 27-29 October 2009. Tehran, Iran.
  16. Jessri M, Hosseini Esfehani F, Mirmiran P, Bastan S, Hosseinpanah F, Azizi F. Adherence to dietary recommendations and risk of metabolic syndrome: Tehran Lipid and Glucose Study. The 8th International Congress of Endocrine Disorders & The 2th Arab-Iran Congress of Endocrinology and Diabetes. 27-29, October 2009. Tehran, Iran.
  17. Hosseini Esfehani F, Mirmiran P, Mahan LK, Azizi F. Does dietary intake of Tehranian adults align with recommendations? Tehran Lipid and Glucose Study. The 8th International Congress of Endocrine Disorders & The 2th Arab-Iran Congress of Endocrinology and Diabetes. 27-29 October 2009. Tehran, Iran.
  18. Mirmiran P, Hosseini-esfahani F, Bahadoran Z, Azizi F. Dietary fructose and risk of metabolic syndrome in Tehranian adults: Tehran Lipid and Glucose Study. The 93rd Annual Meeting of Endocrine Society. 4-7 June, 2011. Boston, US.
  19. Rezazade A, Hosseini Esfahani F, Mirmiran p, Mehrabi Y, Afghan M, Azizi F. Reproductibility and validity of dietary patterns derived from a food-frequency questionnaire among participants in the Tehran Lipid and Glucose (TLGS). 7th Asia pacific conference on clinical nutrition. June 5-8. 2011.
  20. Fallah Nowroozi Nejad E, Hosseini-Esfahani F, Moslehi N, Mirmiran P, Azizi F. Dietary energy density and risk of type 2 diabetes in adults participated in the Tehran Lipid and Glucose Study. 1st International & 13th Iranian Nutrition Congress.
  21. Hosseini-Esfahani F, Mirmiran P, Daneshpour M, Mehrabi Y, Hedayati M,  Zarkesh M, Azizi F. Western dietary pattern interact with APOC3 polymorphism on the risk of metabolic syndrome. First International and 13th Iranian Genetic Congress, May 24-26, 2014, Tehran, Iran.
  22. Hosseini-Esfahani F, Daneshpour MS, Mirmiran P, , Mehrabi Y, Hedayati M,  Azizi F. Dietary patterns interact with APOA1/C3 polymorphism on the risk of metabolic syndrome: Tehran Lipid and Glucose Study. 10th International Congress of Endocrine Disorders.
  23. Gelareh Koochakpoor, Parvin Mirmiran, Maryam S Daneshpour, Seyed Ahmad Hosseini1, Firoozeh Hosseini-Esfahani, Fereidoun Azizi. The effect of interaction of Melanocortin-4 receptor polymorphism and Dietary factors on metabolic syndrome. 2nd International and 14th Iranian Genetic Congress, May 21-23, 2016, Tehran, Iran.
  24. Firoozeh Hosseini-Esfahani, Gelareh Koochakpoor, Maryam S Daneshpour, Seyed Ahmad Hosseini, Parvin Mirmiran , Bahareh Sedaghati-khayat, Fereidoun Azizi. The effect of interaction of zinc transporter 8 polymorphism and Dietary factors on metabolic syndrome. 2nd International and 14th Iranian Genetic Congress, May 21-23, 2016, Tehran, Iran.
  25. Koochakpour G, Hosseini-Esfahani F, Hosseini S, Hosseini SA, Mirmiran P, Daneshpour MS, Azizi F. Dietary patterns, CCND2 gene variation and the risk of metabolic syndrome: Gene-diet interaction analysis in Tehranian population. 17th International Congress of Endocrinology. Beijing, China, Aug.31-Sep.4, 2016.
  26. Hosseini-Esfahani F, Koochakpour G, Fallah M, Mirmiran P, Daneshpour MS,  Azizi F. FTO gene polymorphisms, dietary patterns and the risk of obesity in Tehranian adults. 17th International Congress of Endocrinology. Beijing, China, Aug.31-Sep.4, 2016.
  27. Hosseini-Esfahani F, Koochakpoor G, Daneshpour MS, Sedaghati Khayat B,  Mirmiran P. Mediterranen dietary pattern adherence modify the association between FTO genetic variations and obesity phenotypes. International Congress on Biomedicine. 18-21 Dec. 2017, Tehran, Iran.
  28. Hosseini-Esfahani F, Esfandiar Z, Mirmiran P,  Koochakpoor G, Daneshpour MS, Sedaghati Khayat B,  Mirmiran P. Hosseini-Esfahani F, Esfandiar Z, Mirmiran P,  Koochakpoor G, Daneshpour MS, Sedaghati Khayat B,  Mirmiran P. International Congress on Biomedicine. 18-21 Dec. 2017, Tehran, Iran.
  29. Hosseini-Esfahani F, Ebrahimof S, Mirmiran P, Fallah M, Azizi F. Food patters and Framingham risk score in Iranian adults: Tehran lipid and glucose study. International Congress on Biomedicine. 18-21 Dec. 2017, Tehran, Iran.
  30. Hosseini-Esfahani F, Koochakpoor G, Mirmiran P, Daneshpour MS, Azizi F.  Dietary patterns modify the association between FTO genetic variations and changes in obesity phenotypes. 25th European Congress on Obesity, May 23-26 2018, Vienna, Austria.

 

تاليفات

 

        1. Mirmiran P, Hosseini-Esfahani F, Azizi F: Fruit and Vegetable Consumption and Risk of Noncommunicable Disease. In: Bioactive Food as Dietary Interventions for Cardiovascular Disease. 2013 Elsevier Inc.
        2. F. Hosseini-Esfahani, P. Mirmiran and F. Azizi. Role of food groups and dietary patterns in heart health. In: Watson RR, Zibadi S. Handbook of nutrition in heart health. Wageningen Academic Publishers: The Nethelands, 2017.
  • حسینی اصفهانی ف، میرمیران پ. تغذیه و سلامت معنوی. عزیزی ف. دانشنامه سلامت معنوی. تهران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، 1397، صفحات 342-332.
  • حسینی اصفهانی ف، میرمیران پ. رژیم غذایی مناسب در ماه روزه داری. عزیزی ف، دلشاد ح، خوش نیت نیکو م. کتاب جامع روزه داری و سلامت، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، 1398، صفحات 305-292.

 

سایر فعالیت ها:

  • مدرس در چندین کارگاه رژیم درمانی برای چاقی و دیابت با مخاطبین پزشکان عمومی و کارشناسان تغذیه
  • آموزش تغذیه برای عموم جامعه به صورت چاپ مقالات در مجلات مورد مخاطب عامه و سخنرانی به عنوان بخشی از طرح پژوهشی مداخلات تغذیه­­ای برای پیشگیری از بیماری­های غیرواگیر
  • داوری مقالات ژورنالهای معتبر خارجی و داخلی

 

طرح های پژوهشی از 1390 تاکنون

  1. ارتباط بین الگوی غذایی و خطر ابتلا به دیابت : مطالعه مورد شاهد لانه گزیده.
  2. بررسی ارتباط تغییرات دریافت گروههای غذایی و تغییرات وزن در بزرگسالان
  3. بررسي بر هم كنش الگوهاي غذايي و مواد مغذي با هريك از پلي مورفيسم هاي مجموعه ژني APO A1 و APO A4 و APO C3  در رابطه با خطر سندرم متابوليك و هريك از اجزاي آن در شركت كنندگان مطالعه قند و ليپيد تهران 1378-1390
  4. بررسي رابطه الگوي الگوي غذايي و گروه هاي غذايي با ديابت نوع 2 در افراد بزرگسال
  5. طراحي نرم افزار خوداجراي براي تنظيم برنامه غذايي سالم و مغذي.
  6. بررسی تغييرات الگوهاي غذايي و ارتباط آن با نمايه تن سنجي در بزرگسالان منطقه 13
  7. بررسی ارتباط دریافت اسیدهای چرب از رژیم غذایی واندازه های تن سنجی و اجزای سندرم متابولیک در بزرگسالان منطقه 13 تهران
  8. ارتباط چگالي انرژي رژيم غذايي و خطر ديابت نوع 2 در مطالعه قند و ليپيد تهران.
  9. ارتباط دریافت درشت مغذی ها بر خطر دیابت نوع 2 در مطالعه قند و لیپید تهران.
  10. مجری طرح:بررسی برهم کنش الگوهای غذایی و مواد مغذی با هریک از پلی مورفیسم های مجموعه ژنی APOC3 در رابطه با خطر سندرم متابولیک و هر یک از اجزاء آن در شرکت کنندگان مطالعه قند و لیپید تهران ، 90-1378
  11. مجری طرح: بررسی برهم کنش الگوهای غذایی و مواد مغذی با هریک از پلی مورفیسم های مجموعه ژنهای ZNT8,MCR4 , CCND2  در رابطه با خطر سندرم متابولیک و هر یک از اجزاء آن در شرکت کنندگان مطالعه قند و لیپید تهران 
  12. بررسی برهم کنش الگوهای غذایی و مواد مغذی با هریک از پلی مورفیسم های مجموعه ژنی APOC1 در رابطه با خطر سندرم متابولیک و هر یک از اجزاء آن در شرکت کنندگان مطالعه قند و لیپید تهران ، 90-1378
  13. تهیه تدوین راه و نقشه علمی مرکز تحقیقات تغذیه و غدد درون ریز و متابولیسم  پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم
  14. بررسی برهم کنش الگوهای غذایی با پلی مورفیسم های انتخابی ژن CETP درارتباط با سندرم متابولیک.
  15. بررسی برهم کنش الگوهای غذایی با پلی مورفیسم های انتخابی ژن FTO درارتباط با چاقی
  16. طراحی و روانسنجی پرسشنامه ی عادات غذایی : مطالعه قند و لیپید تهران
  17. بررسی ارتباط بین الگوهای غذایی با سطح سرمی فسفولیپاز A2 مرتبط با لیپوپروتئین در گروهی از بزرگسالان شرکت کننده در مطالعه قند و لیپید تهران
  18. بررسی ارتباط بین جانشینی ماکرو نوترینت ها با یکدیگر و بروز چاقی: مطالعه قند و لیپید تهران
  19. بررسی ارتباط بین جانشینی ماکرو نوترینت ها با یکدیگر و بروز بیماری قلبی و عروقی: مطالعه قند و لیپید تهران
  20. بررسی ارتباط بین جانشینی ماکرو نوترینت ها با یکدیگر و بروز بیماری مزمن کلیوی: مطالعه قند و لیپید تهران